Αφιερώματα

17/07/2016 - 20:24

Καλό ταξίδι Γιώργο Σπέντζα...

&n

bsp;

Ένας από τους πιο γνωστούς ποτοποιούς της Λέσβου δεν μένει πια εδώ… Ο Γιώργος Σπέντζας (της ποτοποιίας «Ούζο VETO Γ. ΣΠΕΝΤΖΑΣ Ε.Ε.») άφησε σήμερα Κυριακή 17/07/2016  την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο Γιώργος Σπέντζας ήταν η 3η γένια της ποτοποιίας VETO.  Το μεράκι του, οι βασικές αξίες για την ποιότητα, την συνέπεια, την καινοτομία και το πάθος για πρόοδο και ανάπτυξη, αποτέλεσαν σημαντικούς παράγοντες για την εξέλιξη των προϊόντων της ποτοποιίας. Το 2004 επιτυγχάνει την έγκριση της πρώτης πανελλαδικά επίσημης άδειας, από το Γενικό Χημείο του κράτους, για την εμφιάλωση και εμπορεία του Ούζου σε μεταλλικούς περιέκτες.

Το 2014  δημιουργεί ένα γνήσιο premium Ούζο 100% εξ αποστάξεως, ολοκληρώνει την σειρά των προϊόντων με την ονομασία Ούζο «SPENTZA», για όσους αναζητούν πιο σπάνιες γεύσεις. Όλα αυτά τα χρόνια η αποσταγματοποιία του Γιώργου Σπέντζα με αφοσίωση και μεράκι, συνδυάζει για την παραγωγή των προϊόντων της σύγχρονες μεθόδους και αξίες, με στόχο να προσφέρει συνεχώς τα καλύτερα προϊόντα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Ως άνθρωπος ο Γιώργος Σπέντζας εκτός από το πάθος του για τη δουλειά του ήταν γνωστός για τη συνέπειά του, ήταν ο άνθρωπος που γινόταν η ψυχή της παρέας, ήταν ο άνθρωπος που μετέδιδε την αισιοδοξία και τη χαρά στον περίγυρό του.

Καλό ταξίδι Γιώργο....

Ο γιος του Δημήτρης θα είναι ο συνεχιστής ....

 

 

Διαβάστε εδώ ένα αφιέρωμα από το αρχείο του Lesvosnews.net και του Μάκη Μπεκιάρη στην ποτοποιία VETO

Μοιράσου το άρθρο!