Αγροτικά - Αλιεία

30/10/2014 - 21:38

«Μας εκβιάζει επιχειρηματίας της Λέσβου»

trong>«Βόμβα μεγατόνων» έριξε στο αποψινό  (Πέμπτη 30 Οκτωβρίου2014) δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης Μυτιλήνης ο  Πρόεδρος  των Ιδιωτών Ελαιοτριβέων Λέσβου κ. Γιώργος Κατζανός.

Ο κ.Κατζανός μιλώντας για το θέμα με τις άδειες λειτουργίας των ελαιοτριβείων  δήλωσε ότι γνωστός επιχειρηματίας της Λέσβου πηγαίνει σα γυρολόγος σε όλα τα ελαιοτριβεία της Λέσβου και εκβιάζει τους ιδιοκτήτες (των ελαιοτριβείων).  Συγκεκριμένα ο κ. Κατζανός δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας ευθέως εκβιάζει τους ελαιοτριβείς λέγοντας στον καθένα ξεχωριστά « ή θα έρθεις μαζί μου ή θα είσαι απέναντί μου και θα σε κλείσω»

Ο κ. Κατζανός φωτογράφισε με το πιο καθαρό τρόπο επιχειρηματία της Λέσβου που έχει δραστηριοποιηθεί στο τομέα επεξεργασίας του κατσίγαρου και της πυρήνας.

Η δήλωση - βόμβα του κ. Κατζανού έρχεται μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (όπου το θέμα αδειοδότησης των ελαιοτριβείων δεν συζητήθηκε) και μερικές ώρες μετά την απόφαση όλων των ελαιοτρίβειων της Λέσβου να βάλουν λουκέτο από 1 Νοεμβρίου

Επειδή η καταγγελία του κ. Κατζανού είναι εξαιρετικά σοβαρή αναμένουμε την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών.

Μοιράσου το άρθρο!