Αγροτικά - Αλιεία

10/02/2011 - 20:48

Δυο Μυτιληνιοί στις πρώτες θέσεις διεθνούς διαγωνισμού καινοτομίας!

10/02/2011 ώρα 20:50 Έχουμε ξαναγράψει για την πρωτοβουλία βιολογικού ελαιολάδου "Ο Πιο Καλός Παραγωγός" απ τα Παράκοιλα (www.thebestoilproducer.com). Πριν ακόμα συσκευάσει και τυποποιήσει σε μπουκάλια, βραβεύτηκε το Δεκέμβρη στην Αθήνα απ το εκαπιδευτικό Ίδρυμα Ηφαιστος και χρηματοδοτήθηκε απ τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς.
Αυτή τη φορά οι δυό συμπατριώτες μας (Χρυσοσθένης Τασλής κι Αντρέας Δάφνος) συμμετέχουν σ'ενα διεθνή διαγωνισμό καινοτομίας κι επιχειρηματικότητας που χει στηθεί απ΄το Λονδίνο (απο το Ίδρυμα Justmeans). Στην παγκόσμια online ψηφοφορία συμμετέχουν πάνω από 40 ομάδες απ' όλο τον κόσμο. Οι νεαροί επιχειρηματίες είναι αυτη τη στιγμή που γραφονται αυτές οι γραμμές  είναι στην πρώτη θέση!!! Η ψηφοφορία διαρκεί ως την 1η Μαρτίου κι ο νικητής λαμβάνει εκπαίδευση, διαφήμιση και αναγνώριση σε ανοιχτή εκδήλωση στο Λονδίνο στα τέλη Μαρτίου!
Ας στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που μπορεί να διαφημίσει το νησί και το λάδι μας σ όλο τον κόσμο, να φέρει τουρισμό, να παράγει καθαρή ενέργεια απ τη βιομάζα της ελιάς απαλλάσοντάς μας από τα καυσαέρια της ΔΕΗ και να μας κάνει πιο περήφανους για τον τόπο μας!
Ο σύνδεσμος για την ψηφοφορία στο Facebook είναι εδώ και ονομάζεται Social Innovation Awards - Citizens' Choice
ΟΣΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ facebook ας δώσουν την ψήφο τους!!!
Καλή επιτυχία!

Μοιράσου το άρθρο!