Ανακοινώσεις Φορέων

26/05/2017 - 12:12

40 ημέρες χωρις το Σ. Ζαμτράκη - Μήνυμα από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Μ

ε αφορμή την συμπλήρωση σαράντα (40) ημερών από την απώλεια του Σωτήρη Ζαμτράκη το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου μας, αποτίει φόρο τιμής στον άνθρωπο που υπηρέτησε με πάθος, ανιδιοτέλεια και υψηλό επαγγελματισμό στη θέση του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Με την εργατικότητα και την επιστημονική του επάρκεια αναβάθμισε τις υπηρεσίες του Χειρουργικού Τομέα του Νοσοκομείου, πραγματοποιώντας πρωτοποριακές και μεγάλης βαρύτητας επεμβάσεις.

Το επιστημονικό και κλινικό του έργο αλλά και η αμέριστη φροντίδα και αφοσίωση προς τον πάσχοντα άνθρωπο, τον κατέστησαν ιδιαίτερα αγαπητό μεταξύ των συναδέλφων του και των πολιτών του νησιού μας συνολικά. Ταυτόχρονα επέδειξε το ίδιο πάθος και αφοσίωση κατά την ενασχόληση του ως ενεργός Πολίτης του τόπου του, με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και άλλους φορείς, από διοικητικές θέσεις.

Οι συνάδελφοι του και όλοι όσοι είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του, θα τον θυμούνται με σεβασμό και εκτίμηση. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του ανθρώπου και άξιου γιατρού, με την πεποίθηση ότι θα αποτελέσει φωτεινό φάρο έμπνευσης για του νέους γιατρούς αλλά και κάθε λειτουργό της Υγείας.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

ΖΕΡΒΟΥ ΑΝΝΑ

Μοιράσου το άρθρο!