Ανακοινώσεις Φορέων

19/09/2012 - 09:50

Διαμαρτυρία Πυροσβεστών και στη Μυτιλήνη για τις περικοπές

Διαμαρτυρία Πυροσβεστών και στη Μυτιλήνη για τις περικοπές

Μ

ε τις επερχόμενες περικοπές στο φτωχοκάματο των ένστολων η επίθεση πλέον δεν έχει να κάνει με τη ληστεία στο εισόδημά μας, Έχει να κάνει με την ίδια την αξιοπρέπεια και την επιβίωσή μας.

Δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως περικοπή στις αμοιβές των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούμενοι να συνηγορήσουμε, μέσω της κλοπής του ιδρώτα μας, στη λύση του δημοσιοοικονομικού προβλήματος, σε βάρος μας. Πιστεύουμε ότι για τη δημιουργία του δεν ευθυνόμαστε εμείς και απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που δεκαετίες ολόκληρες ξεζούμισαν τον Ελληνικό λαό.
Ως συνδικαλιστικό κίνημα απορρίπτουμε οποιαδήποτε συνδιαλλαγή και αποδοχή ενός λίγο μικρότερου ποσοστού μείωσης.
Δηλώνουμε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας, αρνούμενοι να υιοθετήσουμε το ρόλο του προς σφαγή αμνού.
Βροντοφωνάζουμε ότι στην κλοπή του ιδρώτα μας, στην έμμεση και άμεση αποδυνάμωση της Πυροσβεστικής του Λ.Σ και της ΕΛ.ΑΣ και στη μείωση των αγαθών όπως της ασφάλειας της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και της Πατρίδας μας , θα μας βρείτε απέναντί σας. 
Ο αγώνας τώρα ξεφεύγει από τα δικά μας πλαίσια. Είναι κοινός με την εργατική τάξη της Πατρίδας μας. Αν δεν σταματήσουν συνολικά τα μέτρα η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στο ευρώ, οι Έλληνες όμως δεν θα ζουν στην Ελλάδα. Είναι ιστορική στιγμή. Τώρα που ο μνημονιακός οδοστρωτήρας ισοπεδώνει την πατρίδα μας και που οι τροικανοί πυρπολούν τη ζωή μας, ο δρόμος είναι ΕΝΑΣ, του ΑΓΩΝΑ.
Το προσκλητήριο σάλπισε. “Έχουμε συμβάν πυρκαγιάς” που απειλεί να κάψει τη ζωή μας. Θα την αφήσουμε;
Δυστυχώς για όλους μας, το μήνυμα δεν το έχουν λάβει. Πρέπει να τους το ξαναστείλουμε πιο ηχηρά και πιο αποτελεσματικά! Οφείλουν να μας σώσουν και όχι να μας αποτελειώσουν !!!
 
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΝΣΤΟΛΟ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ
KAΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
Να κάνουμε τη σιωπηλή μας θλίψη, αγωνιστική διάθεση και παλμό. 
 
«Σήμερα  19/09/2012 11:00 Πανελλαδικά (και στην Π.Υ. Μυτιλήνης) θα αναρτηθεί Πανό διαμαρτυρίας στις Κεντρικές Πυροσβεστικές 
 

Μοιράσου το άρθρο!