Ανακοινώσεις Φορέων

28/07/2016 - 06:47

Διευρυμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Η αναγκαιότητα εθνικής νησιωτικής πολιτικής και η αντιμετώπιση των συνεπειών της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης στα νησιά μας  συνθέτουν το βασικό δίπτυχο συζήτησης  στη διάρκεια της διευρυμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Α.Ε.Ν  που θα διεξαχθεί στις 30 του μήνα στη Χίο.

Στο ξεκίνημα της συνεδρίασης θα  γίνει η παρουσίαση του Επετειακού Λευκώματος-Οδηγού Ανάπτυξης 2016 του Ομίλου ενώ θα ακολουθήσουν στη συνέχεια η Εισαγωγική τοποθέτηση του Προέδρου του . Θρασύβουλου Καλογρίδη με θέμα «Τα νησιά του Αιγαίου στο επίκεντρο της προσφυγικής/μεταναστευτικής κρίσης» και  η ομιλία του Γενικού  Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Γιάννη Γιαννέλη ο οποίος θα αναπτύξει το ρόλο της Γ.Γ.ΑΙ.Ν.Π. στην διαμόρφωση  μιας εθνικής νησιωτικής πολιτικής και την αντιμετώπιση των συνεπειών της προσφυγικής/ μεταναστευτικής κρίσης στα νησιά.

Στη συνεδρίαση εκτός των προαναφερθέντων θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι :.Χριστάνα Κολογήρου ( Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ), Ανδρέας Μιχαηλίδης (Βουλευτής Χίου ), Νότης Μηταράκης ( Βουλευτής Χίου ), Σταμάτης Κάρμαντζης (Αντιπερειφεριάρχης Χίου ) και Μανώλης Βουρνούς, (Δήμαρχος Χίου )

Μοιράσου το άρθρο!