Ανακοινώσεις Φορέων

22/04/2014 - 20:50

Εκλογές σωματείου φορτοεκφορτωτών Λέσβου

style="text-align: justify;"> 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΛΕΣΒΟΥ
 
Συνάδελφοι,
οι υπεύθυνοι για την κρίση την αξιοποιούν για να τσακίσουν το λαό, προκειμένου να διασφαλίσουν την κερδοφορία τους και την αδίστακτη εκμετάλλευση των εργαζομένων. Μια μειοψηφία εκμεταλλευτών, τα μονοπώλια, επιβάλλουν με τη δύναμη που έχουν συγκεντρώσει, συνθήκες σκλαβιάς για την πλειοψηφία του λαού. Είναι αυτό που αποκαλούμε δικτατορία των μονοπωλίων.
 
Για την εργατική τάξη, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχούς αγρότες, τη νεολαία, τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων ένας μόνο δρόμος υπάρχει.
 
Αγώνας για να προστατεύσουν τη ζωή των οικογενειών τους από τη φτώχεια, την εξαθλίωση, τη λεηλασία των δικαιωμάτων και της ζωής τους.
 
Αγώνας ανυποχώρητος για την απαλλαγή τους από το ζυγό των μονοπωλίων, την ΕΕ και το κράτος τους.
 
Αγώνας για την κοινωνική τους απελευθέρωση από τη σύγχρονη σκλαβιά.
 
Αγώνας για να απαλλαγούν από τον παρασιτισμό και τη σαπίλα του καπιταλισμού. Από το σύστημα εκμετάλλευσης, βίας, καταπίεσης, που υπερασπίζουν οι κυβερνήσεις, όσοι έχουν κορώνα στο κεφάλι τους την ΕΕ.
 
Απέναντι σε αυτή την αντιλαϊκή συμμαχία εμείς χτίζουμε τη δική μας συμμαχία, με στόχο να υπερασπιστούμε την εργατική και λαϊκή οικογένεια από τη βάρβαρη εκμετάλλευση, τη φτώχεια και την εξαθλίωση.
 
Αυτοί που σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα στο λένε γιατί δεν θέλουν να κάνεις. Αυτοί που σου λένε ότι δεν αλλάζουν τα πράγματα στο λένε γιατί δεν θέλουν να αλλάξουν.
 
Δεν φοβούνται την αγανάκτησή σου, φοβούνται τη Δράση σου.
 
Συνάδελφοι, την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Απριλίου και από ώρα 2.30 το μεσημέρι έως 6.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο, οδός Δαβάκη και Βαλαωρίτου, συμμετέχουμε, ψηφίζουμε μαζικά, δυναμώνουμε το σωματείο, γινόμαστε δραστήρια μέλη. Για να γίνει το σωματείο μας πιο μαζικό, πιο ικανό να παρεμβαίνει στον κλάδο μας. Για την ανάπτυξη του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Με οργάνωση και δυνατό σωματείο δίνουμε μήνυμα ότι δεν μπορούν να μας έχουν στο χέρι. Στήριγμα έχουμε ο ένας τον άλλο και όλοι το κλαδικό σωματείο μας. Να ενώσουμε τη δύναμή μας κάτω από την ομπρέλα του.
 
Χωρίς εμάς γρανάζι δε γυρνά - Μπορούμε χωρίς αφεντικά
 
Η συμμαχία μας να πάρει στα χέρια της όλο τον πλούτο και την εξουσία.
 
 

Μοιράσου το άρθρο!