Ανακοινώσεις Φορέων

14/04/2014 - 07:56

Νέο Δ.Σ. στο Φορέα Τουρισμού Μολύβου

Ο

λοκληρώθηκαν την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, οι εκλογικές διαδικασίες του Φορέα Τουρισμού Μολύβου με τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα και την κατανομή των αρμοδιοτήτων μεταξύ των μελών του.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του Δ. Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την επόμενη τριετία είχαν είδη προηγηθεί στις 7 Απριλίου.

Το 11μελές Δ. Συμβούλιο του Φορέα Τουρισμού Μολύβου, στο οποίο εκπροσωπούνται με ποσόστωση όλες οι κατηγορίες των επαγγελματιών και των δημοτών της περιοχής (Ξενοδόχοι, Τουριστικοί Πράκτορες, Εστιάτορες και Συναφή, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια-Διαμερίσματα, Λοιποί Επαγγελματίες και Δημότες), συστάθηκε ομόφωνα σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση και την κατανομή αρμοδιοτήτων:

 

Πρόεδρος και Υπεύθυνος της Ομάδας Παρέμβασης   ΜΟΛΒΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Αντιπρόεδρος   ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΡΗΣ

Γραμματέας και Υπεύθυνη Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων  ΒΑΤΗ ΓΑΒΡΙΕΛΑ

Ταμίας & Υπεύθυνος της Ομάδας Περιβάλλοντος ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Υπεύθυνος της Ομάδας Προβολής  ΧΑΒΟΥΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Υπεύθυνος της Ομάδας Πολιτισμού ΜΠΑΚΑΛΜΠΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

Μέλος ΜΠΕΡΤΟΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Μέλος ΜΑΤΖΩΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Μέλος ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

Μέλος ΜΩΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μέλος ΤΑΤΑ ΜΥΡΤΩ

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Εφφές Στέλιος, Βουλάς Ραφαήλ και Κατσάρας Σταύρος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη του Φορέα που προσήλθαν στις εκλογές και να καλωσορίσουμε τα νέα μέλη του Δ. Συμβουλίου. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχιση του έργου του Φορέα. Με διάθεση για δουλειά και δημιουργικότητα θα συνεισφέρουμε όλοι μαζί για την ανάδειξη της περιοχής μας.

Μοιράσου το άρθρο!