Ανακοινώσεις Φορέων

24/01/2018 - 06:30

Νέο Δ.Σ.στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών περιοχής Ευεργέτουλα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στήν φιλόξενη αίθουσα του Πολύκεντρου Κάτω Τρίτους, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές της 25ης Νοεμβρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα ώς εξής:

Πρόεδρος Ιωάννα Σίμου, Αντιπρόεδρος Πόπη Καλλονιάτη, Γραμματέας Αντώνης Ρούσσος, Ταμίας Κατερίνα Σπήλιου, Μέλη Βίκη Σουσαμλή, Βασίλης Δάλλας, Σοφία Πατράκη. Αναπληρωματικά Μέλη: Σπήλιος Γρηγόρης, Βαβαφίγγος Στρατής, Αναγνώστου Νίκη, Σταύρου Γεωργία, Παρασκευάς Γιώργος.

Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής ορίσθηκε ο Χρυσάφης Στρατής με μέλη τούς Τζίνη Στρατή, Συραντώνη Λευτέρη και αναπληρωματικά μέλη Δάλλα Άρτεμις και Ποθητού Μαρία. Υπεύθυνες για την διάθεση μονάδων αίματος ορίσθηκαν η Γιατρός Πανουσάκη Μίνα και η Νοσηλεύτρια Σουσαμλή Βίκη, [ μόνο με εντολή του ίδιου του Αιμοδότη ].

Γιά το καλό της νέας χρονιάς ο Πάτερ Κυριάκος ευλόγησε την βασιλόπιτα του 2018. Ο Σύλλογος μας διανύοντας την 8η χρονιά κοινωνικής προσφοράς, με τις προσπάθειες του Συμβουλίου και την ανταπόκριση των Εθελοντών Μελών του, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για ανοδική πορεία, με σύμπνοια, συλλογικότητα, αλληλεγγύη και προστασία της Υγείας των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μας. Η πρώτη Αιμοδοσία του2018 θα γίνει στις 31 Μαρτίου στο Πολύκεντρο Κάτω Τρίτους, αφού προηγηθούν προληπτικές εξετάσεις για τους Εθελοντές.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Μοιράσου το άρθρο!