Ανακοινώσεις Φορέων

17/01/2017 - 05:26

Παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την βασιλόπιτά του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου

Σε μια ζεστή εκδήλωση στο Πολύκεντρο Ιππείου, έκοψε την βασιλόπιτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε  από τον ιερέα του χωριού που ευλόγησε την βασιλόπιτα, ενώ στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευάγγελος Σάλτας κάνοντας έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα του Συλλόγου αναφέρθηκε στις δράσεις του Συλλόγου για το 2016.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην εκδήλωση για τα ευρήματα των ανασκαφών στο χωριό που οργάνωσε ο Σύλλογος σε συνεργασία με την εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, καθώς και στο θεατρικό έργο που παίχτηκε το καλοκαίρι στο Πάρκο Ιππείου, από το θεατρικό εργαστήρι του Συλλόγου.

Τέλος κάλεσε τους κατοίκους του χωριού να πλαισιώσουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο και να ενδυναμώσουν την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.Αλλωστε η συμμετοχή στον πολιτισμό είναι η απάντηση στην κρίση που περνάει ο τόπος σήμερα,ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια μοιράστηκαν γλυκά και η βασιλόπιτα στους παρεβρισκομένους.Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ανανέωσε το ραντεβού του για το 2017 με περισσότερες πρωτοβουλίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ευάγγελος Σάλτας και τα μέλη του ΔΣ,ο πρόεδρος της Κοινότητας Ιππείου Στέλιος Ζουριδάκης, ο πρόεδρος του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου Προκόπης Σινάνης,ο Εντεταλέμενος Σύμβουλους του Δήμου Λέσβου Σίμος Χαραλάμπους, ο Δημήτρης Μπουρνούς από το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μυτιλήνης και πλήθος κόσμου.

Μοιράσου το άρθρο!