Ανακοινώσεις Φορέων

25/11/2014 - 17:00

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Μυτιλήνης - Κλειστή η οδός Αισχύλου

Κατόπιν της υπ’ αριθ. 7/25-11-2014 απόφασης του Αστυνομικού Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, αύριο (26-11-2014) ημέρα Τετάρτη και κατά τις ώρες από 07.30 έως 23.59, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Αισχύλου στη Μυτιλήνη, λόγω εκτέλεσης εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου).

 

Εξαιτίας της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραπάνω οδό, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

 

  • απαγόρευση της αριστερής στροφής προς την οδό Ευριπίδου, στα οχήματα που κινούνται επί της οδού Μαρούδα και υποχρεωτική πορεία αυτών, δεξιά προς την οδό Κυπαρισσίων.
  • μονοδρόμηση της οδού Ευριπίδου προς την κάθοδό της, με επιτρεπόμενη την κίνηση των οχημάτων, από τη συμβολή της με την οδό Αισχύλου, έως τη συμβολή αυτής με τις οδούς Μαρούδα και Κυπαρισσίων.
  • η τοποθέτηση ρυθμιστικής πινακίδας STOP (Ρ-2), επί της οδού Ευριπίδου, στη συμβολή αυτής με τις οδούς Μαρούδα και Κυπαρισσίων.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης πρόκειται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή καθώς και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

    

Μοιράσου το άρθρο!