Άρθρα - Γνώμες

01/09/2014 - 17:32

Επίλεκτος …. μεταξύ των επίλεκτων

style="text-align: justify;"> 
Του Θεόδωρου Ι.  Μπαβέα
 
Ο ολυμπιονίκης Παναγιώτης  Μαγδανής  είναι και παγκόσμιος πρωταθλητής δυο  φορές 2013 2014 είναι  επίλεκτος μεταξύ των επίλεκτων στην παγκόσμια κωπηλατική κοινότητα   Είναι ο κωπηλάτης της Λήμνου ,Ο οποίος με  την αγάπη , την συμπαράσταση της οικογενείας του, τη σωματική του διάπλαση, τη δύναμη, μεθοδικότητα και θέληση, καθώς και συστηματική προπόνηση του Γιάννη Λιτσάκη, κατέκτησε τις πιο σπουδαίες παγκόσμιες διακρίσεις  και αισθάνθηκε  την μεγαλοσύνη ,την αξία και την σημασία της νίκης, η  οποία  είναι αποτέλεσμα μιας επίπονης αθλητικής παιδείας, από τα καταγάλανα πρωινά  στο Ρωμαίικο Γιαλό και τα Ρηχά Νερά μέχρι στους παγκοσμίους κωπηλατικούς στίβους του κόσμου !
 Ο Ναυτικός όμιλος Λήμνου μέσα από τη δουλειά που κάνει έγραψε με το ανεξίτηλο μελάνι της σκληρής πραγματικότητας της συνέπειας  και της θέλησης και μπροστάρη τον Ολυμπιονίκη  και Παγκόσμιο πρωταθλητή Παναγιώτη Μαγδανή   την πιο φωτεινή σελίδα στη σύγχρονης ιστορίας της Λήμνου.
 Σήμερα μέσα σε  μια  μελαγχολική, απογοητευμένη και θυμωμένη Λήμνο που οι αλλοπρόσαλλες κυβερνητικές αποφάσεις προβληματίζουν και καταστρέφουν την κοινωνική συνοχή ,την αισιοδοξία και την ελπίδα των νέων , η Λήμνος  υποδέχεται ένα παγκόσμιο πρωταθλητή ΠΑΛΙ. Ας το συνειδητοποιήσουν οι κυβερνώντες δεν είναι  …..κατά τύχη …είναι αποτέλεσμα  αγώνων κουράγιου  θέλησης  και μεράκι.  Η Λήμνος   έχει δύναμη είναι υπερήφανη και καμαρώνει ένα σύγχρονο Αργοναύτη που τον ακολουθούν και άλλοι στο νησί μας γιατί ο Λιτσάκης  και ξέρει  και μπορεί !!! 
 Είναι ο Αργοναύτης από τη  Λήμνο είναι επίλεκτος απόγονος των Αργοναυτών   είναι  ο κωπηλάτης  που  μας  έκανε  υπερήφανους  όχι μόνο εμάς στη Λήμνο αλλά με τους 3 συναθλητές του σε ολόκληρη την Ελλάδα και την παγκόσμια  κοινότητα  και  τον  οποίο τιμούμε !!  Εγώ ως πολίτης συγχαίρω τους Παγκόσμιους πρωταθλητές και αισθάνομαι την ανάγκη δημόσια να  συγχαρώ προσωπικά τον Παναγιώτη για τις επιτυχίες του στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα  ευχόμενος υγεία  και πάντα επιτυχίες οι οποίες συνεχίζονται !!  2013  2014 
 Ο Παναγιώτης έχει  περάσει μέσα  από  μια δύσκολη  και  επίπονη  αθλητική σταδιοδρομία με χαρές  και λύπες έχει αθλητική  δομή , αθλητική συγκρότηση ,  προσωπικότητα  όπως και οι συναθλητές του  και  με τις  επιδόσεις  του ,τίμησε  και  δόξασε  την Λήμνο και  την Ελλάδα, διότι είναι πλέον διακριτός και υπολογίσιμος κωπήλατης  και  μαζί  με τους συναθλητές  του ,ανήκουν στους πιο επίλεκτους  κωπηλάτες της Πατρίδας μας και πρωταθλητές της παγκόσμιας Κωπηλατικής  Οικογένειας
Μπράβο συγχαρητήρια σε όλους  στο προπονητή και την οικογένεια του 
Αύγουστος 2013
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!