Άρθρα - Γνώμες

28/04/2018 - 21:53

Λίγο πριν έρθει ο Αλέξης... ρομαντική βραδιά στη Μυτιλήνη!

Λ

ίγο πριν έρθει στη Μυτιλήνη ο Αλέξης Τσίπρας  ( Πέμπτη 3 Μαΐου) η ΔΕΗ για άλλη μια φορά έκανε αυτό που μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια!


Άλλη μια διακοπή ρεύματος λόγω βλάβης στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη ( η δεύτερη διακοπή μέσα σε μια εβδομάδα) με τις γνωστές καταστροφικές συνέπειες. Μηχανήματα καταστρέφονται , επιχειρηματίες καταστρέφονται.  Και ασφαλώς κανείς δεν θα βρει το δίκιο του... όσες αγωγές και αν κατατεθούν δύσκολο να πάρει κάποιος την αποζημίωση που θα έπαιρνε σε μια πολιτεία που υπάρχει σεβασμός στον πολίτη.


Η ΔΕΗ λοιπόν απόψε - Σάββατο 28 Απριλίου - μας χάρισε μια ρομαντική βραδιά μιας και η διακοπή ξεκίνησε λίγο μετά τη δύση του ηλίου και συνδυάστηκε με ένα σχεδόν ολόγιομο φεγγάρι. ( Η Πανσέληνος είναι τη Δευτέρα 30 Απριλίου)


Για μια ώρα όλη η Μυτιλήνη βυθίστηκε στο σκοτάδι.  Ευτυχώς μας κρατούσε συντροφιά το φεγγάρι και... τα ατέλειωτα φώτα στα απέναντι παράλια της Τουρκίας!


Η εκτίμηση βέβαια λέει ότι την ημέρα που θα είναι εδώ ο Αλέξης δεν θα υπάρχει πρόβλημα.... Όταν ο Αλέξης θα μας μιλάει για ανάπτυξη θα έχουμε ρεύμα... Βλέπετε το αυτονόητο για άλλους ... για εμάς θα είναι ανάπτυξη!

 

φωτογραφίες Γ. Παπαδόπουλος

Μοιράσου το άρθρο!