Άρθρα - Γνώμες

16/08/2015 - 02:02

Οι πατριδολάγνοι και οι ...μυρωδάτες "ραδιοαρβύλες"!

τ

ης ΚΕΛΛΥΣ ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΥ *

Τι; Δεν ακουσες πως όταν φτάνουν με τα φουσκωτά αφοδεύουν έξω από τις εκκλησίες μας; Άσε που κουβαλάνε ελονοσίες και δεν μας το λένε " μου λέει ο πρώτος φοβισμένος κάτοικος του νησιού στην προσπάθεια του να με αποτρέψει να βρεθώ στον προσφυγικό καταυλισμό....

 
- "Όχι, δεν αφοδεύουν έξω! Σπάνε τις πόρτες των εκκλησιών μας και τα κάνουν μέσα!" μου λέει ο δεύτερος που είπα να ρωτήσω για να μάθω τι συμβαίνει...
 
- "Εγώ ξέρω και θα σου πω γιατι το έγραψαν στο Ίντερνετ: μπουκάρουν, αφοδεύουν και τις ακαθαρσίες τις απλώνουν πάνω στις εικόνες" μου λέει τρίτος που δεν τον ρώτησα αλλά ήθελε ντε και καλά να με ενημερώσει. Και εμένα και όσους περισσότερους μπορούσε!
 
Όταν υποχρεώθηκα να ακούσω και τον τέταρτο, και μάλιστα οργισμένο πια κάτοικο του νησιού, για το πως οι "λαθρομετανάστες δεν μαγαρίζουν μόνο τις εικόνες μας, αλλά σπάνε και τους σταυρούς στα ξωκλήσσια από όπου περνούν...σαν τους τζιχαντιστες εκεί πέρα στη Συρία", εεεε μόνο τότε διαπίστωσα -για μια ακόμη φορά- ότι μπορεί ο σωματικός αυνανισμός, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, να μην κουφαίνει ή τυφλωνει, ο "κοινωνικος αυνανισμός" όμως όχι μόνο κουφαίνει και τυφλώνει, αλλά και κατά την...κορύφωσή του γεννά τέρατα!
 
Το περιστατικό της ...μυρωδάτης ραδιοαρβύλας είναι πέρα για πέρα αληθινό: γιατι το έζησα η ίδια, Ιούνη μήνα στη Λέσβο, παρουσία πολλών και μάλιστα -όπως αργότερα διαπίστωσα- το εν λογω ρατσιστικό γαϊτανάκι φημών αναδημοσιευόταν -σε διαφορες βερσιον!- για ημέρες σε δεκάδες "πατριωτικα" σάιτς και μπλογκς.
 
Η ιστορία ήταν πέρα για πέρα ψεύτικη: αφού -'οπως διαβεβαίωσε ο δήμος - οι τοπικοί εκκλησιαστικοί παράγοντες δεν βρήκαν εκκλησία ή ξωκλήσι στο νησί παραβιασμένο, μαγαρισμένο με ακαθαρσίες, η λεηλατημένο.
 
Η "είδηση"/ανάρτηση ωστόσο ήταν πέρα για πέρα επιτυχής: αφού και like πήρε, και share έκανε, και τον φόβο δημιούργησε σε πολλούς "κωφούς" και "τυφλούς" στο νησί, οι οποίοι όχι μόνο πίστεψαν την "είδηση", αλλά και την "μπόλιασαν" όπως βόλευε καλύτερα με έξτρα φοβικές δόσεις, και την έσπειραν με την σειρά τους όπως μπορούσαν γρηγορότερα σε νεα "κουφα" αυτιά, η "τυφλά" ματια!
 
Στο διαδίκτυο σε διαφορα "εθνοπρεπή" σάιτς και μπλογκς είναι δεκάδες οι αναδημοσιεύσεις "ειδήσεων", που δεν διασταυρώθηκαν ποτέ ή οι αναρτήσεις "τσεκαρισμένων πληροφοριών" ανωνύμων αναγνωστών, οι οποίες πάντα στο τέλος θα υπενθυμίζουν το άγρυπνο πατριωτικό καθήκον όλων να προστατευθεί το ελληνικό γονίδιο από την επέλαση των "ημιαγρίων" ξενων! (σ.σ. βλέπε επισυναπτομενους τίτλους που "τρέχουν" τους τελευταίους μήνες)
 
Και όσο οι πατριδολάγνοι επιδίδονται ακούραστα στον διαδικτυακό αυνανισμό, η...εκσπερμάτωση φημών κατά των προσφύγων που αναζητούν προσωρινό καταφύγιο στη χώρα μας, θα γεννούν νέους "κωφούς" που θα ακούν μόνο ιστορίες για αγρίους και θα φοβούνται και την σκιά τους, και νέους "τυφλούς" που θα βλέπουν δίπλα τους μόνο εχθρούς και τέρατα!
 
 
* ΚΕΛΛΥ ΧΕΙΝΟΠΩΡΟΥ  / http://www.antenna.gr/

 

Μοιράσου το άρθρο!