Άρθρα - Γνώμες

02/03/2015 - 07:03

Olga for President (της Νου Δου)

yle="text-align: justify;">Γράφει ο Στράτος Σαλαβός

Και  γιατί όχι Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Όλγα Κεφαλογιάννη; Άλλωστε εξέφρασε το ενδιαφέρον της με συνέντευξη της τη Κυριακή στη Real News: "Ενδιαφέρομαι να εργαστώ για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροδεξιάς". Εδώ οι Αριστεροί της Πολωνίας εν όψει προεδρικών εκλογών εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στα καλλίγραμμα πόδια της 36χρονης ξανθιάς Μαγκνταλένα Ογκόρεκ (δεύτερη φωτογραφία). Γιατί να μην εναποθέσει και η εγχώρια Κεντροδεξιά τις ελπίδες της στα όμορφα μάτια της 39χρονης Όλγας; Καλύτεροι είναι οι Πολωνοί από μας; Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτω και τις φωτογραφικές αποδείξεις με την Ολγα και την Μαγκνταλένα δίπλα δίπλα!


Γιατί σε ποιόν παρακαλώ να εμπιστευτεί το μέλλον της η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Στον 62χρονο Δημήτρη Αβραμόπουλο εφόσον βέβαια του δώσει …άδεια ο Γιούνκερ; Βλέπετε εσείς να μπορεί ο άνευρος και άχρωμος πρώην Δήμαρχος Αθηναίων να εμπνεύσει τους νέους; Εδώ δεν τα κατάφερε πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια με το «Κίνημα Ελεύθερων Πολιτών» που δημιούργησε ότι την…κοπάνησε από την Ν.Δ., θα τα καταφέρει σήμερα; Κομμάτι δύσκολο το βλέπω. Κι ως γνωστόν εκεί που μειονεκτεί η Ν.Δ. είναι στις χαμηλές ηλικίες. Στους ηλικιωμένους μπορεί να σαρώνει αλλά τι να το κάνεις, το μέλλον της είναι αβέβαιο!


Να αφεθούμε πάλι στα χέρια του 47χρονου Κυριάκου Μητσοτάκη; Δε λέω, μορφωμένος είναι, μιλάει ωραία με ατράνταχτα συνήθως επιχειρήματα. Μόνο που τα μάτια του φεγγίζουν από νεοφιλελευθερισμό που τον κάνουν επικίνδυνο στις μελλοντικές ιδεολογικές ακροβασίες του κόμματος! Χώρια που φτάνει ο ένας Μητσοτάκης. Πως θ΄ αντέξουμε και δεύτερο!


Βλέπετε κανέναν άλλο; Κάτι ακούγεται για Δένδια. Πολύ καλός ρήτορας, σάρωσε σε ψήφους στην Αθήνα, το look του όμως δεν συνταιριάζει με αρχηγό κόμματος. Και ο Βορίδης επίσης είναι καλός ρήτορας, αλλά τον θεωρείτε ικανό να εκφράσει τον κεντροδεξιό χώρο; Και εννοείται πως ο πρότερος βίος του δεν θεωρείται άσπιλος και αμόλυντος…


Αλλά πέρα απ΄ όλα αυτά. Μπορεί κάποιος απ΄ όλους αυτούς να σταθεί στην τηλεοπτική κονίστρα απέναντι στον «αεράτο»  40άρη Αλέξη Τσίπρα; Δύσκολο.  Άρα τις μας μένει; Η Όλγα. Κι αν μας ….κάτσει στο ΠΑΣΟΚ η 37χρονη Εύα Καιλή, εκεί να δεις πανηγύρια! Το τρίγωνο Αλέξης, Ολγα και Εύα θα σαρώνει… Άντε μετά πολιτικοί διαμετρήματος Κουτσούμπα, Κουβέλη κλπ να κάνουν παιχνίδι…..


Βέβαια θα μου πείτε πως θα τρίζουν τα κόκκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, Ανδρέα Παπανδρέου κλπ. Ε τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν! Γιατί με όσα έχουν κάνει οι απόγονοι τους και με όσες πολιτικές κωλοτούμπες έγιναν τα τελευταία χρόνια, από το τρίξε τρίξε, αυτά θάχουν προ πολλού λιώσει!

Μοιράσου το άρθρο!