Αστυνομικό Ρεπορτάζ

18/09/2011 - 06:56

2 φωτιές στο Μόλυβο - ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ Ο ΜΟΛΥΒΟΣ!

Χθες βράδυ (17-9-2011) δύο εστίες φωτιάς εκδηλώθηκαν στην περιοχή του Μολύβου.   Η μια εκδηλώθηκε κοντά στο camping και η άλλη ανεβαίνοντας από Βαφειό σε περιοχή με πυκνή βλάστηση. Να σημειωθεί ότι το σκηνικό με τις φωτιές στο Μόλυβο  έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτό το καλοκαίρι.

Ευτυχώς και αυτή τη φορά ο Μολυβός την γλύτωσε.  Οι άνεμοι δεν ευνόησαν την εξάπλωση της φωτιάς και το Πυροσβεστικό όχημα ήρθε μετά από 40 λεπτά.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ:

Ο Μόλυβος έχει μείνει χωρίς Πυροσβεστικό όχημα. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που ο Μόλυβος δεν έχει δικό του Πυροσβεστικό όχημα σε λειτουργία. Εδώ και δύο εβδομάδες το Πυροσβεστικό όχημα είναι χαλασμένο με καμένη αντλία και κανείς ΔΕΝ έχει ενδιαφερθεί για να διορθωθεί η ζημιά ( όλοι όμως γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει ο Μόλυβος με τις φωτιές που τόσο συχνά εκδηλώνονται)

Και δεν είναι μόνο αυτό! Ο Αντιδήμαρχος Μολύβου φρόντισε να βγάλει από τη θέση του τον οδηγό του Πυροσβεστικού οχήματος !  Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος οδηγός εδώ και χρόνια έτρεχε πάντα πρώτος στις φωτιές με το Πυροσβεστικό όχημα πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Τώρα το χαλασμένο Πυροσβεστικό όχημα το "δουλεύουν" εθελοντές χωρίς  καθόλου εμπειρία.

Αργά ή γρήγορα θα γίνει η μεγάλη ζημιά και ΟΛΟΙ τότε θα αναζητούν ευθύνες... θα κάνουν τους αθώους και θα μεταθέτουν τις ευθύνες.

ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

Δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια εγκληματική αδιαφορία για το στολίδι του νησιού μας! Και η ανοχή έχει το όριά της.... γιατί έχει γίνει πλέον ΕΝΟΧΗ!

Μοιράσου το άρθρο!