Αστυνομικό Ρεπορτάζ

19/10/2010 - 19:45

Βανδαλισμοί στο Εκλογικό Κέντρο Π.Πατερέλλη

Χθες τα μεσάνυχτα, στο υπαίθριο κιόσκι του συνδυασμού στη Προκυμαία της Μυτιλήνης άγνωστοι (κατά την Αστυνομία) προέβησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές. Έκπληκτος ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Πατερέλλης και οι συνεργάτες του αντίκρισαν το θέαμα, που δεν αρμόζει ούτε στην αισθητική ούτε βέβαια στα δημοκρατικά ιδεώδη των πολιτών της Μυτιλήνης.

Σχετική καταγγελία για τους βανδαλισμούς έγινε απ τον συνδυασμό «Λέσβος, δημιουργική πορεία» τόσο στις Αστυνομικές αρχές, όσο και στην διακομματική επιτροπή εκλογικού αγώνα.

Ο ίδιος ο κ. Πατερέλλης που ρωτήθηκε δήλωσε σχετικά:

«Μας λυπεί το γεγονός, που είναι πρωτόγνωρο στις εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών στην πόλη μας. Αναρωτιέται κανείς τι είναι αυτό που ενόχλησε τους δράστες στο περίπτερό μας και προέβησαν στους βανδαλισμούς. Εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα μας με ευγένεια και σεβασμό στις άλλες παρατάξεις και τα πρόσωπα που τις αποτελούν.

Το γεγονός μας λυπεί, αλλά δεν πρόκειται ούτε στο ελάχιστο ν’ ανακόψει την πορεία μας προς τον Λεσβιακό Λαό, που θα μας οδηγήσει στη νίκη στις 7 του Νοέμβρη. Καλούμε τους δράστες αντί να καταφεύγουν στην «εύκολη» λύση της ανώνυμης βιαιοπραγίας να εκθέσουν, με όποιον τρόπο αυτοί επιλέξουν, την αντιπαράθεση των επιχειρημάτων τους και να είναι βέβαιοι ότι η παράταξή μας θα ανταποκριθεί άμεσα».

 

Μοιράσου το άρθρο!