Αστυνομικό Ρεπορτάζ

18/11/2017 - 14:31

4 ανήλικοι στη Λέσβο είχαν στήσει επιχείρηση κλοπής δίκυκλων

Εξιχνιάστηκαν, χθες (17-11-2017), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών δίκυκλων οχημάτων, που διαπράχθηκαν στη Μυτιλήνη.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν τέσσερις (4) ανήλικοι και συγκεκριμένα ένας 14χρονος αλλοδαπός και τρεις ημεδαποί (13χρονος και δύο 14χρονοι), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, αφαίρεσαν, κατά το χρονικό διάστημα του τελευταίου εικοσαημέρου, συνολικά πέντε (5) δίκυκλα οχήματα (3 μοτοποδήλατα και 2 μοτοσικλέτες), από διάφορες περιοχές της Μυτιλήνης.

Τα παραπάνω δίκυκλα οχήματα βρέθηκαν και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επίσης, συνελήφθησαν τέσσερα (4) ακόμη άτομα (3 ημεδαπές και 1 αλλοδαπή), γονείς των ανηλίκων δραστών, οι οποίες κατηγορούνται για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!