Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/02/2017 - 13:24

Απίστευτο περιστατικό στην Αγιάσο: με μαχαίρι θέλησε να κλέψει φιάλη με ποτό!

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου της Λέσβου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός υπηκόου Ρουμανίας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, ο 41χρονος, πρωινές ώρες της 02-02-2017, μπήκε σε κατάστημα 70χρονου στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου και απειλώντας τον με μαχαίρι, το οποίο βρήκε στο κατάστημα, επιχείρησε να αφαιρέσει από αυτό μία φιάλη με αλκοολούχο ποτό. 
Ο δράστης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή.
Διενεργείται προανάκριση. 
 
up date Συνελήφθη, χθες (11-02-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου, 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος αναζητούταν για απόπειρα ληστείας σε βάρος 70χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί πρωινές ώρες της 02-02-2017 στην παραπάνω περιοχή. Σε βάρος του δράστη εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης από τις δικαστικές Αρχές Μυτιλήνης. Ειδικότερα, ο 41χρονος είχε μπει σε κατάστημα του 70χρονου και απειλώντας τον με μαχαίρι, είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει από το κατάστημα μία φιάλη με αλκοολούχο ποτό, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!