Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/04/2018 - 21:19

Απόπειρα αυτοκτονίας από 17χρονο στη Μυτιληνη

trong>up date  17/04/2018

 

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης νοσηλεύεται σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ιδρύματος, ο 17χρονος ο οποίος έπεσε χθες τα χαράματα στο κενό από το 2ο όροφο πολυκατοικίας όπου ζούσε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο 17χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ενώ διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.
Όπως έχει γίνει γνωστό Αστυνομία και Εισαγγελικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα εξετάζοντας τους λόγους που έσπρωξαν το νεαρό στο κενό.  Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι εξετάζεται η πιθανότητα η πτώση να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, τη «μπλε φάλαινα». Κι αυτό, σε συνδυασμό με τις πολλές ώρες απασχόλησής του στο διαδίκτυο πράγμα για το οποίο από τους οικείους του είχε ζητηθεί η συνδρομή ειδικών, ήταν η αιτία που εξετάζεται ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ
 

 

 

Ανακοίνωση από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Αναφορικά με τον 17χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας μετά από αναφερόμενη πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σας γνωρίζουμε ότι οι κακώσεις αντιμετωπίσθηκαν χειρουργικά και από το απόγευμα της 16ης Απριλίου νοσηλεύεται την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε σταθερή κατάσταση. Διατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

 

 

 

----------------------------

αρχική ανάρτηση  16/04/2018

Την πιθανότητα να οφείλεται στο γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου, τη «μπλε φάλαινα» εξετάζει σοβαρά η Αστυνομία ως αιτία για την πτώση σήμερα τα χαράματα 17χρονου από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας στην οποία διέμενε με την οικογένεια του στη Μυτιλήνη.


Ο 17χρονος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και χειρουργήθηκε σε κατάγματα στο πόδι του ενώ κακώσεις στο κεφάλι κρίθηκαν ως μη σημαντικές. Αργά το μεσημέρι οι γιατροί δήλωναν αισιόδοξοι αφού η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί και ο τραυματίας επικοινωνούσε κανονικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο φορητός υπολογιστής του νεαρού παραδόθηκε στην Αστυνομία και στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας προκειμένου να ελεγχθούν οι διαδικτυακές επικοινωνίες του νεαρού πριν την πτώση του.

 

Στρατής Μπαλάσκας / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο!