Αστυνομικό Ρεπορτάζ

30/11/2017 - 07:22

«Αυτός μου έδωσε το σακίδιο με κοκαΐνη »: Τι αποκαλύπτει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Τ

ο όνομα του ανθρώπου που της έδωσε το σακίδιο το οποίο περιελάβανε τα 2,5 κιλά κοκαΐνη, αποκαλύπτει η 19χρονη καλλονή από τη Μυτιλήνη η οποία βρίσκεται ενώπιον αυστηρών ποινών από τις Αρχές του Χονγκ Κονγκ .


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η κοπέλα συνέχισε να δηλώνει άγνοια για την ύπαρξη της κοκαΐνης στο σακίδιό της. Σε περίπτωση που αποδειχθεί αληθής η κατάθεση της 19χρονης τότε η ποινή της θα είναι 15χρονια κάθειρξης, σε αντίθετη περίπτωση όμως κινδυνεύει με ισόβια.

Στο μεταξύ, η αστυνομία προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος, ξεσκονίζοντας από άκρη σε άκρη τη επίμαχη υπόθεση καθώς τα ταξίδια της νεαρής δεν αποκλείεται να συνδέονται με το πολυεθνές κύκλωμα ναρκωτικών, αφού βρέθηκε τόσο στην Αφρική, όσο στη Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

Όπως δήλωσε και ο συνήγορός της Σάκης Κεχαγιόγλου, «Η κοπέλα είναι εύκολο θύμα. Παρασύρθηκε λόγω της επιπολαιότητάς της. Αλλιώς δεν εξηγείται η όλη φάση», και συνέχισε: «Ποιος της κανόνισε τα εισιτήρια για να πάει στην Αιθιοπία; Με ποιους πήγε, τι της έταξε, αν ήξερε, αν δεν ήξερε, αν αποτελεί θύμα, αν γνώριζε ή όχι, εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός».

 

Διαβάστε όλες τις δημοσιεύσεις στο: Υπόθεση_κοκαΐνη_Χονγκ Κονγκ

Μοιράσου το άρθρο!