Αστυνομικό Ρεπορτάζ

07/12/2011 - 11:08

up date ....29χρόνη μητέρα νεκρή σε θανητηφορό τροχαίο στη Μυτιλήνη

yle="text-align:justify;">Το 16ο θύμα στο πόλεμο της άσφαλτου! Νεκρή είναι 29 χρόνη μητέρα. Σήμερα πρωί (λίγο πριν τις 8:00)  στην 5ο χλμ ΕΟ Μυτιλήνης -Θερμής  λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου (κατά πάσα πιθανότητα)  ΙΧ που οδηγούσε η 29 χρόνη πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αγροτικό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι να βρει τραγικό θάνατο η 29χρονη μητέρα. Η κόρη της 29χρονης που επέβαινε στο μοιραίο όχημα  σώθηκε (είναι ελαφρά τραυματισμένη)

 

---------------------

up date Το επίσημο Δελτίο Τύπου από την Αστυνομική Δ/νση 

Σήμερα (07-12-2011) το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Μυτιλήνης-Θερμής, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονη ημεδαπή, κινούμενο με κατεύθυνση από την περιοχή της Θερμής προς την πόλη της Μυτιλήνης, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός, το οποίο κινούταν με κατεύθυνση από την πόλη της Μυτιλήνης προς την περιοχή της Θερμής, με αποτέλεσμα, τον θανάσιμο τραυματισμό της 29χρονης.

 

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 29χρονη επέβαινε και η 6χρονη κόρη της, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά. Η 6χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ», όπου και νοσηλεύεται.

 

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

 

Μοιράσου το άρθρο!