Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/08/2017 - 19:02

Διάρρηξη ξανά και ξανά στην περιοχή Τσαμάκια Μυτιλήνης. Σσσσς! η Αστυνομία κοιμάται

Το να συμβεί μια φορά διάρρηξη ας πούμε ότι είναι αποδεκτό και μπορεί να συμβεί σε όλους.  Το να συμβαίνει όμως διάρρηξη ξανά και ξανά στο ίδιο σημείο και να υπάρχει η προκλητική αδιαφορία της Αστυνομίας  αυτό ξεπερνάει τα όρια.  Και το ερώτημα που τελικά μπαίνει είναι τι μπορεί να κάνει ο πολίτης; 

Για άλλη μια φορά η προσκοπική Εστία στην περιοχή Τσαμάκια Μυτιλήνης έγινε στόχος διαρρηκτών. Για πολλοστή φορά. Και μπορεί η λεία της διάρρηξης να είναι μικρή μιας και δεν υπάρχουν στην  Προσκοπική Εστία χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας  εντούτοις οι φθορές από τη διάρρηξη είναι μεγάλες.
 
Ο Περιφερειακός Έφορος των Προσκόπων Στρατής Μπαλάσκας αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
ΔΙΑΡΡΗΞΗ για μια ακόμα φορά στην προσκοπική Εστία μέσα στο άλσος Τσαμάκια της Μυτιλήνης, 20 μέτρα από πολυσύχναστο τώρα το καλοκαίρι δρόμο, Η διάρρηξη έγινε από χθες Δευτέρα το απόγευμα μέχρι σήμερα Τρίτη στη 1 το μεσημέρι . Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ζημιές και μέσα στο χώρο της Κοινότητας των Ανιχνευτών. Φυσικά το αντιληφθήκαμε εμείς που περάσαμε από εκεί και είδαμε σπασμένες και ανοικτές πόρτες και παράθυρα. Γιατί η Ελληνική Αστυνομία που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι περιπολεί τον πνεύμονα αυτόν πρασίνου της Μυτιλήνης τον διαχειρίζεται ως να είναι εκτός Ελληνικών συνόρων. Για την ιστορία και μόνο όλες τις περιπτώσεις διάρρηξης όλα αυτά τα χρόνια τις διαπιστώσαμε εμείς που πήγαμε από εκεί. Ούτε μια φορά η Αστυνομία δεν αντιλήφθηκε τίποτα! Χωρίς ίχνος ντροπής ή έστω φιλότιμο!
 

Μοιράσου το άρθρο!