Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/03/2017 - 12:47

Εργασία στο hot spot της Μόριας και.. χασίς (φωτο) - Δύο συλλήψεις

 

Ένας 33χρονος και μία 23χρονη συνελήφθησαν, πρωινές ώρες σήμερα, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, στη Θερμή Λέσβου, από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μετά από νομότυπη έρευνα στην οικία του 33χρονου:

α. Μία (01) γυάλα περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους διακοσίων έντεκα γραμμαρίων και σαράντα επτά δεκάτων (211,47γρ)
β. Μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους εξήντα εννέα γραμμαρίων και σαράντα τριών δεκάτων (69,43γρ)
γ. Μία (01) ζυγαριά ακριβείας
δ. Το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ (885,00€)
ε. Ένα (01) κινητό τηλέφωνο

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης από κοινού με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου

-------------------------

Νωρίτερα ο ανταποκριτής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Στρατής Μπαλάσκας που μετέδωσε πρώτος την είδηση είχε αναφέρει:

Στη σύλληψη δύο εργαζομένων σε υπηρεσίες στον καταυλισμό προσφύγων της Μόριας προχώρησε ομάδα ανδρών του Λιμενικού Σώματος, στο σπίτι τους στην περιοχή της Θερμής.

Στην κατοχή τους βρέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 300 περίπου γραμμαρίων την οποία και πουλούσαν σε πρόσφυγες και μετανάστες στον καταυλισμό

 

Μοιράσου το άρθρο!