Αστυνομικό Ρεπορτάζ

10/11/2014 - 23:00

Έσπασαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη

yle="text-align: justify;">Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι χθες βράδυ προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο γαφεία της Χρυσής Αυγής στη Μυτιλήνη. Έσπασαν την είσοδο των γραφείων (στην οδό Ικτινού) και εισέβαλαν στο εσωτερικό προκαλώντας φθορές.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τα μέλη της Χρυσής Αυγής στην Αστυνομική Δ/νση Λέσβου.

up date Η ανακοίνωση της Τ.Ο. Λέσβου:

Για τρίτη συνεχόμενη φορά τα κόκκινα παρακρατικά σκυλιά, το μακρύ χέρι της συγκυβέρνησης επιτέθηκαν καταστρέφοντας ολοσχερώς τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Λέσβου. Στο νησί καταγωγής του Αθανασίου, της Κουτζαμάνη και του Βουρλιώτη, των ανθρώπων που κράτουν καταχρηστικά με εντολή Σαμαρά την κοινοβουλευτική μας ομάδα και τον Αρχηγό του τρίτου νόμιμα εκλεγμένου κόμματος απ τον Ελληνικό λαό η τρομοκρατία καλα κρατεί. Μετά από τρεις επιθέσεις και μια δολοφονική απόπειρα κατά Συναγωνιστή δεν έχει γίνει ούτε μια προσαγωγή. Συνεχίζουμε ακλόνητοι και απτόητοι να στεκόμαστε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα συμπολίτη μας, Ούτε οι σφαίρες, ούτε η τρομοκρατία, ούτε οι φυλακές, τίποτα δεν λυγίζει τους εθνικιστές.

 

up date 2 Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για περίπτωση κλοπής και πρόκλησης φθορών, σε γραφείο πολιτικού κόμματος στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, κατά το χρονικό διάστημα από το βράδυ της 07-11-2014 έως τις πρωινές ώρες σήμερα (10-11-2014), άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο πολιτικό γραφείο παραβιάζοντας την είσοδό του και προκάλεσαν σε αυτό φθορές, ενώ αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, αξίας 200 ευρώ περίπου.

Μοιράσου το άρθρο!