Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/07/2011 - 18:54

Έσβησε τελικά η φωτιά στην Αγία Λεμoνή - ΒΙΝΤΕΟ

up date 5

Πριν από λίγο (22:30) έσβησε η μεγάλη φωτιά. Μετά από 7 ώρες καταστροφικές δράσης η φωτιά κατασβέστηκε αφού κατέστρεψε μεγάλη έκταση δασικής και χορτολιβαδικής έκτασης. Πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή.

up date 4

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Αγία Λεμονή Λέσβου.

up date 3-μαρτυρία από αναγνώστη μας

Επειδη είμουν εκει ενα τεταρτο μετα το ξεσπασμα πανω στον κεντρικο δρομο, απορω πως με τοση κινηση δυο και μιση το μεσημερι μπορεσε και ξεφυγε η φωτια

up date 2

Η πυρκαγιά απειλεί να κάνει στάχτη την χαμηλής βλάστησης δασώδης έκταση μεταξύ Μολύβου και Πέτρας έχοντας ως σύμμαχο τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή.

Η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή προς στιγμήν απείλησε ένα μικρό ξενοδοχείο, όμως οι άνεμοι έστρεψαν το μέτωπο προς ανατολικά την περιοχή της Στύψης.

Στο σημείο έχουν φτάσει 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 πεζοπόρο τμήμα, ενώ επιχειρούν από αέρος 2 αεροσκάφη τύπου Καναντέρ κι ένα ελικόπτερο τα οποία και συνεχίζουν με τη βοήθεια εθελοντών να επιχειρούν.

up date 1- ενημέρωση από αναγνώστη μας

Απειληθηκαν και οικιες και ξενοδοχεια και εγινε και εκκενωση αυτων. Πολλοι εθελοντες ηταν εκει επισης. Τα αεροπλανα ηταν 2 στην αρχη και μολις την ΄'χασαμε, ' μετα απο καμια 1-2 ωρες ηλθαν τα ΄΄καναντερ'' και ενα ελικοπτερο. ! Καποιος πρεπει επιτελους να μας πει τι γινετε εδω και 2-3 χρονια και δεν μπορουμε να βρουμε ποιος μας ''τρεχει''..και γιατι ?

--------------------

ώρα 15:05

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στη Λέσβο στην περιοχή Αγία Λεμονή (μεταξύ Μολύβου και Πέτρας). Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και επιχειρούν την κατάσβεσή της με 2 αεροσκάφη, ένα ελικόπτερο, 25 πυροσβέστες, 13 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.

Από την φωτιά δεν απειλούνται κατοικίες.

Το Lesvosnews σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη

--------------------------------------- Διαβάστε τι γράψαμε μόλις χθες Κυριακή 3 Ιουλίου ..... προφητικό κείμενο.... http://lesvosnews.net/2011/07/03/66-363/     To Lesvosnews για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής στην ενημέρωση! Η πρώτη ιστοσελίδα της Λέσβου ευχαριστεί τους φίλους συνεργάτες για την βοήθεια και τις ανταποκρίσεις τους. Το Lesvosnews ανήκει στους Πολίτες της Λέσβου!!!

Μοιράσου το άρθρο!