Αστυνομικό Ρεπορτάζ

01/09/2017 - 17:51

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις στη Μόρια: Απόπειρα ληστείας και διάρρηξη σε οικία

&n

bsp;

Εξιχνιάστηκε, σήμερα (01-09-2017), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, υπόθεση διάρρηξης, που διαπράχθηκε προ επταμήνου, σε οικία 63χρονου ημεδαπού, στη Μυτιλήνη.
Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 20 ετών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχειών και δεδομένων, προέκυψε ότι, ο 20χρονος εισήλθε στην παραπάνω οικία, παραβιάζοντας παράθυρό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -410- ευρώ, είκοσι (20) φιάλες με αλκοολούχα ποτά, καθώς και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.




Επίσης:


Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ληστείας σε βάρος αλλοδαπού    Εξιχνιάστηκε, σήμερα (01-09-2017), μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση απόπειρας ληστείας, που διαπράχθηκε σε βάρος ενός 25χρονου αλλοδαπού.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 21 ετών, για το αδίκημα της απόπειρας ληστείας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο δράστης, βραδινές ώρες της     15-08-2017 στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, προσπάθησε, με την απειλή μαχαιριού, να αποσπάσει από τον 25χρονο χρήματα, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσει.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!