Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/12/2017 - 17:23

Εξιχνιάστηκε η περίπτωση κλοπής με όχημα του Δήμου Λέσβου

Εξιχνιάστηκε, χθες (27-12-2017) από τις αστυνομικές Αρχές, περίπτωση κλοπής ελαιόδιχτων, που διαπράχθηκε σε αγροτική τοποθεσία, στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου Λέσβου.


Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 29 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη 31χρονου ημεδαπού.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προχθές (26-12-2017) το μεσημέρι, ο 29χρονος και ο 31χρονος, δρώντας από κοινού, μπήκαν στην αποθήκη που βρίσκεται σε αγρόκτημα 79χρονης ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσαν ελαιόδιχτα.


Οι δράστες χρησιμοποίησαν για τη μετακίνησή τους και για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του Δήμου Λέσβου, το οποίο όπως διακριβώθηκε, το είχε αφαιρέσει ο 29χρονος την ίδια ημέρα, από την περιοχή του Μανταμάδου Λέσβου.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλωμαρίου.

 

 

up date ανακοίνωση από το Δήμο Λέσβου

 

Για το περιστατικό της κλοπής αυτοκινήτου του Δήμου, θα θέλαμε να αναφέρουμε τα εξής:

Η συγκεκριμένη πράξη αποτελεί κλοπή από τρίτα άτομα που δεν είναι υπάλληλοι του Δήμου Λέσβου, σε βάρος των οποίων ο Δήμος έχει προβεί στην κατάθεση μήνυσης για την εξασφάλιση των συμφερόντων του και αναμένουμε το πόρισμα των Αστυνομικών και Εισαγγελικών Αρχών, ώστε να διευκρινισθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.


 

Μοιράσου το άρθρο!