Αστυνομικό Ρεπορτάζ

25/02/2015 - 08:39

Φωτιά στο Πλωμάρι (φωτογραφίες , βίντεο)

Λ

ίγο μετά τις 11:00 το βράδυ Τρίτης 24 Φεβρουαρίου 2015, ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι το οποίο βρίσκεται δίπλα από το πολιτιστικό κέντρο Πλωμαρίου. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν άντρες και οχήματα από το εθελοντικό κλιμάκιο και τον πυροσβεστικό σταθμό Πλωμαρίου.

Οι καπνοί έφτασαν μέχρι και την κεντρική πλατεία Πλωμαρίου. Οι γείτονες βγήκαν ανάστατοι στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το plomarinews.gr η φωτιά προήλθε από ηλεκτρική σόμπα και η ηλικιωμένη κυρία που έμενε στο σπίτι πρόλαβε να βγει και να σωθεί.

Μέχρι και λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα η φωτιά δεν είχε σβήσει τελείως αλλά είχε αρχίσει να τίθεται υπό έλεγχο. Το σπίτι κατά πάσα πιθανότητα έχει καεί σχεδόν ολοσχερώς.

up date Ανακοίνωση  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου Λέσβου (πλησίον του Πολύκεντρου Πλωμαρίου) σε διώροφη μονοκατοικία από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Από την πυρκαγιά καταστράφηκαν η κεραμοσκεπή και ο πρώτος όροφος της οικίας. Στο συμβάν έλαβαν μέρος δυο (2) οχήματα με έξι (6) άνδρες καθώς και ένα (1) όχημα του Εθελοντικού Πυροσβεστικού κλιμακίου με τρείς (3) άνδρες. Ώρα έναρξης της πυρκαγιάς 23:15 της 24-02-2015 και πλήρης κατάσβεση 05:40 της 25-02- 2015. Για τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση.

 

Μοιράσου το άρθρο!