Αστυνομικό Ρεπορτάζ

28/02/2015 - 16:37

Γιατρός με φακελάκι στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

style="text-align: justify;">Γιατρός γυναικολόγος της Μυτιλήνης συνελήφθη σήμερα (Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015) το πρωί στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης μετά από καταγγελία για παθητική δωροδοκία.
 
Η καταγγελία έγινε από συγγενή της γυναίκας από την οποία φέρεται να ζήτησε χρήματα ο γιατρός.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες  ο γιατρός είχε ζητήσει φακελάκι από τη γυναίκα που σε μερικές μέρες θα γεννούσε. Συγγενής της γυναίκας ήρθαν σε επαφή με την Ασφάλεια Μυτιλήνης και χθες το βράδυ η γυναίκα εισήχθη στο Νοσοκομείο για προγραμματισμένο τοκετό με καισαρική τομή σήμερα το πρωί. Ο σύζυγος της γυναίκας, που ήταν σε συνεχή επικοινωνία  με την Ασφάλεια Μυτιλήνης,  παρέδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα αμέσως μετά τον τοκετό  και αμέσως μετά άνδρες της Ασφάλειας Μυτιλήνης συνέλαβαν το γιατρό.
 
 
up date ενημέρωση από την Αστυνομική Δ/νση Λέσβου 
 
Σήμερα (28-02-2015) το μεσημέρι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, σε βάρος ιατρού, μαιευτήρα- γυναικολόγου στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της δωροδοκίας.
 
Ειδικότερα, η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα το πρωί, μετά από την καταγγελία του συζύγου , που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο σε κατάσταση εγκυμοσύνης και σύμφωνα με την οποία, ο συλληφθείς  γυναικολόγος απαίτησε το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει τον τοκετό της στο Νοσοκομείο.
 
Μετά την ολοκλήρωση του τοκετού, σήμερα το μεσημέρι, ο καταγγέλλων παρέδωσε στο γυναικολόγο το προσυμφωνηθέν χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί. Ακολούθως, κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, το παραπάνω χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή του ιατρού και κατασχέθηκε, ενώ ο τελευταίος συνελήφθη. 
 
Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.
 
 
 
Ο συγκεκριμένος γιατρός στο παρελθόν είχε διατελέσει στέλεχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λέσβου , καθώς και του κόμματος της Ν.Δ., ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε ενεργοποιηθεί στην Τοπική Οργάνωση Λέσβου της Χρυσής Αυγής.
 
 
 
 

Μοιράσου το άρθρο!