Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/12/2016 - 21:15

Η ανακοίνωση της Λιμενικής Αρχής για τo θάνατο των δύο νεαρών ατόμων στη Μυτιλήνη

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή λιμένα Μυτιλήνης, με οδηγό και συνοδηγό δύο (02) 20χρονους και συνεπιβάτες δύο (02) 15χρονους και μία (01) 16χρονη.

Σύμφωνα με δήλωση των διασωθέντων επιβαινόντων, ο ανωτέρω οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να καταλήξει στη θάλασσα.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου καθώς και στελέχη και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προς συνδρομή στον απεγκλωβισμό των ανωτέρω.
Ο ανωτέρω οδηγός εξήλθε του οχήματος με ίδιες δυνάμεις και στη συνέχεια διεσώθη από βαθμοφόρο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο οποίος με την συνδρομή διερχόμενων αλλοδαπών υπηκόων απεγκλώβισε και ανέσυρε από τη θάλασσα τους υπόλοιπους επιβαίνοντες.
Στην συνέχεια οι διασωθέντες διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα οχήματα του ΕΚΑΒ στο «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 15χρονου και της 16χρονης ενώ οι υπόλοιποι τρεις (03) παραμένουν νοσηλευόμενοι.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα ανελκύθηκε από γερανοφόρο όχημα.  
 

Μοιράσου το άρθρο!