Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/12/2010 - 17:37

Ήταν μαστουρωμένος ο πηδαλιούχος του "AEGEAN STAR" την ώρα της πρόσκρουσης στο λιμάνι της Μυτιλήνης?

Ο πηδαλιούχος του AEGEAN  STAR που το μεσημέρι της Κυριακής είχε συλληφθεί   για το ναυτικό ατύχημα στο λιμάνι της Μυτιλήνης .... σήμερα συνελήφθη    και πάλι... για κατοχή,διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών !!!!

Tην ηρωίνη την παρέλαβε σήμερα το πρωί από το European Express με το οποίο κάποιος την έστειλε από τον Πειραιά.

Τονίζουμε ότι το αλκοτέστ την Κυριακή για τους συλληφθέντες του AEGEAN STAR  έγινε με 4 ώρες καθυστέρηση και ασφαλώς δεν έγινε έλεγχος για ναρκωτικές ουσίες... Οπότε αυτόματα προκύπτει το ερώτημα πόσο νηφάλιος ήταν ο πηδαλιούχος τους AEGEAN  STAR την ώρα που έγινε το ατύχημα ???

 

 

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει :

Συνελήφθη, σήμερα στις 07:00, στο λιμάνι της Μυτιλήνης, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 50χρονος ναυτικός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκε στην κατοχή του μια πλαστική συσκευασία  ηρωίνης βάρους 8,83 γραμμαρίων, το οποίο είχε παραλάβει νωρίτερα από το χώρο ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου   το οποίο είχε καταπλεύσει από Πειραιά.

Επίσης σε έρευνα που διενεργήθηκε στην καμπίνα του πλοίου στο οποίο ήταν ναυτολογημένος, βρέθηκε στην καμπίνα του μια ηλεκτρονική ζυγαριά καθώς και σύνεργα χρήσης με υπολείμματα ηρωίνης.

Από τη Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

Μοιράσου το άρθρο!