Αστυνομικό Ρεπορτάζ

11/04/2015 - 20:22

Κάηκε ολοσχερώς το καφεμεζεδοπωλείο "Τρύφων" στην Καλλονή

style="text-align: justify;">Μπροστά σε ένα αναπάντεχο γεγονός βρέθηκαν οι κάτοικοι της Καλλονής το πρωί του Μ.Σαββάτου(11/04) οι οποίοι αντίκρισαν το καφεμεζεδοπωλείο "Τρύφων" να έχει καεί ολοσχερώς!
Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα, απο την κουζίνα του καταστήματος, με τον ιδιοκτήτη να ειδοποιείται απο τους περίοικους και να φτάνει στο σημείο έντρομος.
Από την πίσω πλευρά του καταστήματος, κάτοικοι έριχναν νερό με το λάστιχο πάνω στις δυο φιάλες υγραερίου που υπήρχαν καθώς αν τις περικύκλωναν φλόγες, η έκρηξη θα είχε δυσάρεστες συνέπειες στην γύρω περιοχή.
Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Μόλις το πυροσβεστικό όχημα άδειασε απο νερό, έσπευσε να προμηθευτεί απο τον κοντινότερο πυροσβστικό κρουνό, που βρίσκεται εκεί. Ωστόσο αυτός δεν λειτουργούσε!!! Έτσι οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να μεταβούν πιο μακριά, και αυτά τα λεπτά ήταν σημαντικά, καθώς η φωτιά πήρε και πάλι μεγάλες διαστάσεις, καταστρέφοντας ολοσχερώς το μαγαζί.
 
Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ήταν τουλάχιστον δυσάρεστο για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου, που είδαν έναν δικό τους άνθρωπο να χάνει την περιουσία του σε μια βραδιά, και τώρα πλέον να υπάρχει η επιτακτική ανάγκη της ανασυγκρότησης του.
 
 
πηγη: Kalloninews.gr

Μοιράσου το άρθρο!