Αστυνομικό Ρεπορτάζ

27/05/2016 - 11:44

Κατάφερε να συνδυάσει χασίς, απολιθωμένο κορμό και... ζωοκλοπές από το χθες

Χθες (26-05-2016) το μεσημέρι, συνελήφθη στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης, ένας άνδρας ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Δασικού Κώδικα και της νομοθεσίας που αφορά τα διατηρητέα μνημεία της φύσης.

Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 30χρονου βρέθηκαν, μία συσκευασία με μικροποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης και ένα κομμάτι από βαμβάκι, εμποτισμένο με ηρωίνη. Ακολούθως, σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, που χρησιμοποιούσε ο 30χρονος, βρέθηκε τμήμα απολιθωμένου κορμού, ύψους 15 εκατοστών, η κατοχή του οποίου όπως διακριβώθηκε, ήταν παράνομη.

Το προαναφερόμενο τμήμα απολιθωμένου κορμού και οι ναρκωτικές ουσίες, κατασχέθηκαν. Επίσης, όπως προέκυψε, σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Βορείου Αιγαίου, για ζωοκλοπές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!