Αστυνομικό Ρεπορτάζ

13/04/2018 - 20:01

Κλοπές, μαχαίρια, χασίς κτλ στο χώρο διαμονής προσφύγων - μεταναστών στη Μόρια. 4 συλλήψεις

Συνελήφθη, χθες (12-04-2018) στη Μόρια της Λέσβου,  από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας αλλοδαπός ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, χθες τα ξημερώματα σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από την κατοχή 26χρονου αλλοδαπού ένα κινητό τηλέφωνο, αξίας   -300- ευρώ.

 

Επίσης:

Συνελήφθησαν, χθες (12-04-2018) στη Μόρια της Λέσβου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 26 και 29 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της ληστείας καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας,  χθες τα ξημερώματα σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, οι συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε οικίσκο, όπου διέμεναν τρεις έτεροι αλλοδαποί, και με την απειλή μαχαιριού και μεταλλικού λοστού, αφαίρεσαν από την κατοχή των τελευταίων συνολικά το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ περίπου, διάφορα κοσμήματα, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και διάφορα είδη ρουχισμού.
Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκε.
Επίσης, στην κατοχή του 26χρονου, από τους συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!