Αστυνομικό Ρεπορτάζ

14/10/2017 - 13:45

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μυτιλήνη λόγω πραγματοποίησης γυρισμάτων κινηματογραφικής παραγωγής

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 34/2017 από 13-10-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, την 16-10-2017 ημέρα Δευτέρα και κατά τις ώρες 07.00 έως 17.00, πρόκειται να πραγματοποιηθεί -κατά περίπτωση- προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Πανσελήνου και Αχιλλέα Κονταρά στη Μυτιλήνη, για λόγους ασφαλείας, λόγω πραγματοποίησης γυρισμάτων, στην παραπάνω περιοχή, από εταιρεία κινηματογραφικής παραγωγής.

Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:

Ø  Στην οδό Πανσελήνου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, από τη συμβολή της με την οδό Π. Κουντουριώτη, έως τη συμβολή της με την οδό Αχιλλέα Κονταρά.

Ø  Στην οδό Αχιλλέα Κονταρά και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής, από τη συμβολή της με την οδό Οδυσσέα Ελύτη, έως τη συμβολή της με την οδό Πανσελήνου.

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ανωτέρω οδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Ø  Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Οδυσσέα Ελύτη δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Αχιλλέα Κονταρά.

Ø  Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Π. Κουντουριώτη δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Πανσελήνου.

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Μοιράσου το άρθρο!