Αστυνομικό Ρεπορτάζ

16/10/2017 - 14:51

Ληστεία κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας ναρκωτικών στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε, προχθές (14-10-2017) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος) Λέσβου, περίπτωση ληστείας, που διαπράχθηκε κατά την αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

 

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθησαν ένας 17χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία –κατά περίπτωση- για το αδίκημα της ληστείας αλλά και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα.

 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, προχθές (14-10-2017) το βράδυ στη Μυτιλήνη, ο 17χρονος, ο 19χρονος και ο έτερος αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχειών, δράστης, αφαίρεσαν από κοινού με την άσκηση βίας, από τον 27χρονο το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 2,3 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 190 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

 

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος των γονέων του 17χρονου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

 

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.  

 

 

φωτο αρχειου

 

Μοιράσου το άρθρο!