Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/07/2016 - 06:27

Μυτιλήνη: Μπήκαν κρυμμένοι στο "ΑΡΙΑΔΝΗ" και παραλίγο να χάσουν τη ζωή τους

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από αλλοδαπό εθελοντή Μ.Κ.Ο., ότι εντός του φορτίου Φ/Γ οχήματος το οποίο είχε επιβιβαστεί από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο Ε/Γ- Ο/Γ “ΑΡΙΑΔΝΗ” Ν.Π. 11542 βρίσκονται τρεις (03) αλλοδαποί οι οποίοι αισθάνονται αδιαθεσία.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Πλοίαρχος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου και μέλη του πληρώματος που μετέβησαν στο γκαράζ οχημάτων εντόπισαν τους ανωτέρω αλλοδαπούς κρυμμένους στο φορτίο Φ/Γ οχήματος και τους μετέφεραν σε καμπίνα, καλά στην υγεία τους.

Ανωτέρω αλλοδαποί οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στο “ΑΡΙΑΔΝΗ” πρόκειται να παραδοθούν με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι Πειραιά σε στελέχη του γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Αξίζει να τονιστεί ότι συχνά οι Λιμενικές Αρχές εντοπίζουν πρόσφυγες-μετανάστες που είναι είναι κρυμμένοι σε φορτηγά στην προσπάθειά τους να φύγουν από τη Μυτιλήνη.

Ήταν θέμα χρόνου να κινδυνέψουν και ζωές. Πάντως στο παραπάνω περιστατικό δημιουργεί πολλά ερωτήματα η επικοινωνία των μεταναστών με εθελοντή Μ.Κ.Ο.....

Μοιράσου το άρθρο!