Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/03/2018 - 12:47

Ο καθένας κάνει ότι θέλει... μόνο στα χαρτιά η απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων στην Αεροπόρου Γιανναρέλλη

Λ

όγω στατικού προβλήματος σε θολωτό αγωγό που βρίσκεται κάτωθεν του οδοστρώματος σε τμήμα της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη, εξ αιτίας του οποίου ελλοχεύει κίνδυνος υποχώρησής του με τη διέλευση βαρέων οχημάτων και μέχρι την αποκατάσταση αυτού, υπενθυμίζεται η ανάγκη τήρησης των ρυθμιστικών πινακίδων που αφορούν την απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη και την χρησιμοποίηση από αυτά της οδού της Βόρειας Παράκαμψης.

 

Αυτή ήταν η ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 26/02/2018

 

Αναγνώστης αναφέρει:

Είμαι δημότης της Μυτιλήνης του Δήμου Λέσβου και διατηρώ επιχείρηση επί της Αερ. Γιανναρέλλη.

Μετά τη δημοσίευση του δελτίου τύπου (26/2/2018) από το δήμο Λέσβου περί  <<Απαγόρευσης διέλευσης βαρέων οχημάτων από την οδό Αεροπόρου Γιανναρέλλη>> την οποία και δημοσιεύσατε και σχετικά με τον ντόρο που έχει γίνει για την αναγκαιότητα του έργου.
Θέλω να καταγγείλω ότι 8 στρατιωτικά οχήματα (άρματα) πέρασαν τις πρωινές ώρες στις 8/3/18 (για ευνόητους λόγους δεν έχω φωτογραφίες) και στις 12/3/18 ώρα 12:00 περάσανε 3 νταλίκες η μια εξ αυτών είχε φορτωμένο μεγάλο ερπυστριοφόρο χωματουργικό όχημα (συνημμένες φωτογραφίες).
Με αυτή την καταγγελία θέλω να ρωτήσω τον Δήμο με ποιο τρόπο ελέγχει την ισχύ της απαγόρευσης και αν ισχύουν όλα αυτά που αναφέρει σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου.
Ευχαριστώ

 

Μοιράσου το άρθρο!