Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/01/2018 - 22:00

Ο πιο άτυχος καλλιεργητής χασίς στη Μυτιλήνη.....

Η

Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς την 09-01-2018 και ώρα 13:05΄ σε ανεξάρτητη αποθήκη διώροφης μονοκατοικίας επί της οδού πάροδος Αγίου Γεωργίου Μυτιλήνης, ιδιοκτησίας της Α.Κ. στην οποία διέμενε ο Ε.Κ.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς και κατά την διενέργεια αυτοψίας διαπιστώθηκαν υπολείμματα καλλιέργειας κάνναβης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης οι υπάλληλοι του οποίου μετέβησαν στο σημείο.

Ο Ε.Κ. συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου για παράβαση των άρθρων 28, 266 εδάφ. α  του Π.Κ. (εμπρησμός από αμέλεια)  και Ν.4139/13 (καλλιέργεια και κατοχή εξαρτησιογόνων ουσιών).

 

up date τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομικής Δ/νσης Λέσβου:

Συνελήφθη, χθες (09-01-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ένας ημεδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε αποθήκη οικίας του 26χρονου στην παραπάνω περιοχή, για την οποία επιλήφθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης,   διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος καλλιεργούσε στον συγκεκριμένο χώρο δενδρύλλια κάνναβης, με υδροπονική μέθοδο.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τμήματα δενδρυλλίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς) και τρεις (3) λαμπτήρες παραγωγής τεχνητού ηλιακού φωτός.
Επιπλέον, στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς).
Τα ναρκωτικά και οι λαμπτήρες κατασχέθηκαν, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.

Μοιράσου το άρθρο!