Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/12/2016 - 06:37

Πόρισμα φωτιά.... ήταν εμπρησμός η φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου Σ. Ψαρόπουλου

H

Πυροσβεστική έχει καταλήξει ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρου Ψαρόπουλου, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.

 
Στο συμπέρασμα ότι η φωτιά στο αυτοκίνητο του προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου, Νίκου Ψαρόπουλου, είναι αποτέλεσμα εμπρησμού, κατέληξε η πυροσβεστική υπηρεσία της Μυτιλήνης
 
Από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι το σπάσιμο του πίσω τζαμιού του αυτοκινήτου αγροτικού τύπου, που είχε αγοράσει πριν λίγο καιρό ο Ψαρόπουλος δεν οφείλεται σε υπερθέρμανση αλλά σε σπάσιμο.
 
Το πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί επίσημα την επόμενη εβδομάδα και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες του   metrosport.g rπερί εμπρησμού, τότε θα έχουμε το δεύτερο περιστατικό σε βάρος ανθρώπου του ποδοσφαίρου, έπειτα από την πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα και το τρίτο αν προστεθεί η εκφοβιστική επίθεση στο σπίτι του Γιάννη Τσαχειλίδη, από τότε που στην ΕΠΟ ανέλαβε διοίκηση διορισμένη από τη FIFA.
 
H ΕΠΣ Λέσβου ήταν από τις Ενώσεις εκείνες, που από τον περασμένο Ιούνιο προσχώρησαν στην πλευρά της αντιπολίτευσης, που έχει ως επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο.
 
 
Διαβάστε εδώ την αρχική ανάρτηση για το συμβάν
 

Μοιράσου το άρθρο!