Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Καλλονής Λέσβου

Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθ. 33/2017 από 09-10-2017 απόφασης του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, κατά το χρονικό διάστημα από την 08.30 ώρα της 11-10-2017 έως την 15.00 ώρα της 25-10-2017, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε τμήμα της επαρχιακής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης στην περιοχή της Καλλονής Λέσβου, για λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποχέτευσης, από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Λέσβου).

 

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα ισχύσουν, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα, οι κατά περίπτωση απαιτούμενες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην παραπάνω περιοχή.

 

Επισημαίνεται ότι, κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 14-10-2017 και λόγω των εκδηλώσεων για την εορτή του Αγίου Ιγνατίου, στην Ι. Μονή Λειμώνος στην περιοχή της Καλλονής, δε θα ισχύσουν οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή των εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. και το προαναφερόμενο τμήμα της επαρχιακής οδού Καλλονής – Μυτιλήνης θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

 

Το Αστυνομικό Τμήμα Καλλονής θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ