Συλλήψεις μεταναστών στη Μυτιλήνη

Συνελήφθησαν, χθες (07-02-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 17, 22, 24 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες κατείχαν από κοινού μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), καθώς και τέσσερις (4) μεταλλικές λίμες με αιχμηρή λάμα, μήκους 10 εκατοστών η καθεμία.
Τα ναρκωτικά και οι λίμες κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Συνελήφθησαν, χθες (07-02-2018) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 18, 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, οι τρεις συλληφθέντες, σήμερα το μεσημέρι στη Μυτιλήνη, αφαίρεσαν από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 69χρονου ημεδαπού, ένα χαρτοφύλακα, που περιείχε διάφορα έγγραφα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ