Αστυνομικό Ρεπορτάζ

02/05/2016 - 17:32

Συνελήφθησαν δύο άτομα στη Μυτιλήνη για διάπραξη κλοπών

Σήμερα (02-05-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 23 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της αντίστασης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, ο 23χρονος και ο 45χρονος, βραδινές ώρες χθες (01/02-05-2016), διερχόμενοι έξω από δύο καταστήματα στην πόλη της Μυτιλήνης, αφαίρεσαν, στην πρώτη περίπτωση, την τσάντα μίας 15χρονης ημεδαπής, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, αφαίρεσαν την τσάντα μίας 27χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Ο 45χρονος, κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς, απώθησε βίαια έναν από αυτούς, προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη.

Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!