Αστυνομικό Ρεπορτάζ

09/11/2016 - 15:19

Τα έσπασαν σε Δημόσια Υπηρεσία της Μυτιλήνης

yle="text-align: justify;">up date  Χθες (09-11-2016) το απόγευμα, εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής και πρόκλησης διακεκριμένων φθορών, που διαπράχθηκαν σε κτίριο όπου στεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες, στη Μυτιλήνη.
Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε από τα στοιχεία της αστυνομικής  έρευνας, ο 16χρονος και ο 17χρονος, κατά το τελευταίο διήμερο, εισήλθαν από κοινού σε χώρους συστεγαζόμενων Δημόσιων Υπηρεσιών και προκάλεσαν φθορές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεών τους, συνολικού ύψους 9.000 ευρώ.
Επίσης, οι δράστες αφαίρεσαν ηλεκτρολογικό υλικό (καλώδιο ρεύματος), αξίας 1.000 ευρώ, το οποίο, όπως προέκυψε, διέθεσαν προς πώληση σε επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων στη Λέσβο. Σε βάρος του υπευθύνου για τη λειτουργία της επιχείρησης, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος.
Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
 

 

-----------------------

Μεγάλες φθορές προκλήθηκαν σε κτίρια Δημοσίων Υπερεσιών και συγκεκριμένα στο ΚΕΠΠΥΕΛ και στο Κτηνιατρείο Μυτιλήνης. 

 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, διενεργείται προανάκριση, για περίπτωση κλοπής και πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθορών, σε κτίριο όπου στεγάζονται Δημόσιες Υπηρεσίες, στη Μυτιλήνη.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, άγνωστοι δράστες κατά το τελευταίο διήμερο, μπήκαν σε χώρους συστεγαζόμενων Δημόσιων Υπηρεσιών και προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό τους και στην κεραμοσκεπή ενός οικίσκου που βρισκόταν στον αύλιο χώρο του κτιριακού συγκροτήματος, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ. Επίσης, αφαίρεσαν ένα καλώδιο ρεύματος, αξίας 1.000 ευρώ.  
 
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν προσαχθεί ήδη δύο ανήλικοι Ρομά. 

Μοιράσου το άρθρο!