Αστυνομικό Ρεπορτάζ

08/09/2017 - 17:28

Τα τσογλάνια με τις μηχανές σκορπούν τρόμο στη Μυτιλήνη....

-Προχθές γύρω στα μεσάνυχτα τρεις μηχανές διέσχισαν την προκυμαία και έκαναν και διάφορους ελιγμούς, κατά την πορεία τους .

- Πέρασαν μπροστά από κόσμο που βρισκόταν στις καφετέριες της παραλιακής, από αστυνομικούς, και συνέχισαν τον δρόμο τους με τον ίδιο τρόπο οδήγησης

-Όμως στην Καβέτσου με μια «κωλιά», χάθηκε προς στιγμήν ο έλεγχος της μιας μηχανής και έπεσε πάνω σε ποδηλάτισσα, που οδηγούσε ο ποδήλατό της επί της οδού.

-Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν έγινε αντιληπτή, καθώς το ποδήλατό της είχε φως και πίσω και μπροστά και κινούνταν στην δεξιά πλευρά του δρόμου

-Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν λόγο για μαρτυρίες διερχομένων, κάποιοι προσπάθησαν να γυρέψουν το λόγο σπεύδοντας να βοηθήσουν την ποδηλάτισσα που ήταν πεσμένη στο οδόστρωμα, -όμως άρχισαν διαπληκτισμοί -και οι μηχανόβιοι καβάλησαν τις μηχανές τους και έφυγαν.

-Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε την τραυματία στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παροχή πρώτων βοηθειών, -καθώς φαινόταν να είχε χτυπήσει σοβαρά, αφού δεν μπορούσε να κινήσει τα πόδια της.

 

 

πηγή εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ

 

up date Ανακοίνωση από την Αστυνομική Δ/νση  Λέσβου

 

Χθες (07-09-2017), σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη, δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό άτομο αγνώστων αρχικά στοιχείων, παρέσυρε ποδήλατο, το οποίο οδηγούσε μία 21χρονη υπήκοος Ολλανδίας, με συνέπεια τον τραυματισμό της τελευταίας.
Ακολούθως, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.
Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Μετά από επισταμένες έρευνες του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ταυτοποιήθηκε ένας 29χρονος ημεδαπός, ως ο οδηγός της μοτοσικλέτας, ο οποίος εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (08-09-2017) και συνελήφθη.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διευρύνονται, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση.
 

Μοιράσου το άρθρο!