Αστυνομικό Ρεπορτάζ

29/07/2016 - 10:49

Νεκρός εκπαιδευτικός στη Γέρα

Οι πρώτες πληροφορίες χθες Πέμπτη το βράδυ, ήθελαν ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός που βρέθηκε νεκρος από συγχωριανούς του μέσα στο σπίτι όπου ζούσε μόνος, να είχε γίνει αυτόχειρας δίνοντας τέλος στη ζωή του. Σ' αυτό επαιξε ρόλο το ότι όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες από το χωριό του, βρέθηκε με ένα μαχαίρι δίπλα του και ο ίδιος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η ιατροδικαστική εξέταση σήμερα το πρωί δείχνει ότι ο άτυχος άνδρας κατέληξε από παθολογικά αίτια ενώ η αιμοραγία αποδίδεται στο ότι πιθανόν χάνοντας τις αισθήσεις του κατέρρευσε και χτύπησε σε έπιπλο του σπιτιού του.

Ειδικότερα ,μετά την εξέταση της σορού σημερα ο Ιατροδικαστής Μυτιλήνης αποδίδει το θάνατο σε παθολογικά αίτια γεγονός που δείχνει ότι παρανόησαν τα άτομα που βρήκαν νεκρό τον άτυχο άνδρα, συνδέοντας το γεγονός του αιφνίδιου θανάτου του με τα προβλήματα που τους είχε εκμυστηρευτεί ότι αντιμετώπιζε.

Οι φήμες ωστόσο, που θέλουν τον άτυχο άνδρα να έδωσε τέλος στη ζωή του, συνεχίζουν να είναι έντονες στην περιοχή της Γέρας, συνδέοντας το θάνατό του με προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

 

πηγη: lesvosreport.gr

Μοιράσου το άρθρο!