Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/11/2017 - 21:49

Τραγωδία στα Λουτρά - Βρέθηκε απανθρακωμένος άνδρας

Νεκρός βρέθηκε,  την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου , μέσα σε αποκαΐδια, ένας ηλικιωμένος συνταξιούχος, από τα στελέχη της πυροσβεστικής που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες τη φωτιά σε γεωργική έκταση στη θέση Αυχένας στην περιοχή Λουτρά της Μυτιλήνης. Πιθανολογείται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που ο ίδιος προκάλεσε στη διάρκεια αγροτικών εργασιών στο κτήμα του.

Σημειώνεται ότι προχθές είχε σβηστεί άλλη μια φωτιά στην ίδια περιοχή και όπως είπε, στον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών Βασίλης Μαμόλης σε επικοινωνία που είχε με τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ζήτησε λόγω της ανομβρίας και της επικινδυνότητας που αυτή προκαλεί, να παραταθεί και στη Λέσβο η αντιπυρική περίοδος όπως έχει γίνει στη Σάμο και τη Χίο με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

 

Η ανακοίνωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία:

Σήμερα Τετάρτη 15-11-2017 και ώρα 12:00΄ η  Πυροσβεστική Υπηρεσίαειδοποιήθηκε για φωτιά σε αγροτική περιοχή στην θέση Αυχένας δημοτικής ενότητας Λουτρών Λέσβου.

Στον χώρο του συμβάντος βρέθηκε απανθρακωμένη σωρός ημεδαπού ατόμου που πιθανόν ανήκει στον Κ. Γ. .

Από την φωτιά κάηκαν 500 τετραγωνικά μέτρα γεωργικής έκτασης και έλαβαν μέρος δυο(2) οχήματα με πέντε(5) άνδρες.

Για την αιτία του συμβάντος διενεργείται προανάκριση από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μοιράσου το άρθρο!