Αστυνομικό Ρεπορτάζ

04/12/2010 - 17:16

Βρέθηκε γιάφκα τρομοκρατών στη Ν. Σμύρνη

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν προκύψει στο θέμα της τρομοκρατίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Πριν από περίπου μία ώρα, έγινε έφοδος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε γκαράζ στην οδό Καισαρείας στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα και βρέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και άλλου οπλισμού.

Ταυτόχρονα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής κάνουν συνεχώς προσαγωγές υπόπτων οι οποίοι εξετάζονται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, πιθανόν στην ΣΕΧΤΑ Επαναστατών, χωρίς αυτό να θεωρείται δεδομένο.

Από την πλευρά του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις. Έγινε ωστόσο γνωστό ότι το θέμα χειρίζεται εδώ και πολλές μέρες η αντιτρομοκρατική σε συνεργασία με τον αρχηγό και τον υπουργό Χρήστο Παπουτσή.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί και αυτή τη στιγμή κλιμακώνεται καθώς γίνονται πολλές προσαγωγές.

"Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή" δήλωσε στο ΝΡ ανώτερο στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προθέτοντας ότι τα μέχρι στιγμής ευρύματα πιστοποιούν απολύτως ότι οι συλληφθέντες και κάποιοι από όσους προσήχθησαν έχουν σχέση με την τρομοκρατία.

Οι αυλλήψεις και οι προσαγωγές προέκυψαν μετά από συνεχή- προσεκτική  παρακολούθηση και αφού η αντιτρομοκρατική προσπάθησε να διαλευκάνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα έξοδα της  καθημερινής τους διαβίωσης οι ύποπτοι για τρομοκρατικές πράξεις, οι οποίοι καταζητούνται. Ερευνήθηκε δηλαδή εξονυχιστικά το ενδεχόμενο να υπάρχει ιστός υποστήριξης.

 
newpost.gr

Μοιράσου το άρθρο!