Αθλητικά

19/03/2018 - 06:59

19η αγωνιστική 7ος Όμιλος Γ Εθνική : Αιολικός - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-1

 

Για την 20η αγωνιστική του 7ου ομίλου το τοπικό ντέρμπι μεταξύ Αιολικού και Διαγόρα έληξε ισόπαλο 1-1.

Δείτε τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία της 20ης αγωνιστικής.

Δύσκολη πλέον η παραμονή του Διαγόρα στη Γ Εθνική και όλα θα κριθούν τις δύο επόμενες αγωνιστικές.

 

Αναλυτικά:

 

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της Μυτιλήνης, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (18/3), ανάμεσα στον Αιολικό και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής για τον 7ο όμιλο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους οι οποίοι δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, είναι πέντε βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην οποία βρίσκεται ο Διαγόρας, και ουσιαστικά δεν κινδυνεύουν. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, από την πλευρά της, με μία μόνο ήττα στους τέσσερις τελευταίους αγώνες, έχασε σημαντική ευκαιρία να πιάσει τον Παναργειακό στη ζώνη της σωτηρίας και η διαφορά παρέμεινε στους δύο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Τζέκα στο 29’ έπειτα από ασίστ του Τζόρνταν, κόντρα στη ροή του αγώνα, ενώ έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία, στο 57’ για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Μαλακό και τον Τζόρνταν. Ο Αιολικός, που ήταν καλύτερος στο α’ μέρος και είχε ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο 12’ με τον Ποτουρίδη και στο 22’ με τον Μπουρού, βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1 με πλασέ του Λαμπράκη στο 60ό λεπτό. Αν ο Ποτουρίδης στο 75’ ήταν περισσότερο προσεκτικός μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κ. Ψυρρόπουλος): Ζαχαρης, Κρητικός, Λάλας, Καπταγιάννης, Κριπιντίρης, Τάχιας, Κεσίδης (46’ Μιχαλάκης), Παληγεώργος, Ποτουρίδης (90’ Κουτσούμπας), Μπουρούς (75’ Παλαμουτσης), Λαμπράκης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Φ. Θανέλλας): Μαλλής, Τοπάλι, Στάτης, Ρέτζος, Μέρο (88’ Κίστα), Αχείμαστος, Λαζαρίδης (88’ Παρέλλης), Μαλακός (78’ Χριστόφ), Τσομπανέλλης, Τζόρνταν, Τζέκα.

Μοιράσου το άρθρο!